Условия за продажба

Продавач/Изпълнител – Ем Ен Партнърс ЕООД.

Купувач/Възложител – всяко юридическо или физическо лице навършило 18 годишна възраст, приело оферта и направило поръчка. Ако Купувачът/Възложителят е фирма лицето направило поръчката трябва да е представител на фирмата или лице имащо право да взима подобни решения във фирмата клиент. Ние не можем да проверим лицето, което прави поръчката. Приемането на оферта не е обвързващо.

Поръчка за покупка – стока или услуга заявена и потвърдена от Вас по имейл, и потвърдена от нас с издадена фактура изпратена на имейла Ви, по куриер, поща или лично предадена.

Покупка – платената фактура по посочената банкова сметка в нея, в брой или с наложен платеж на куриерската фирма.

Срок за изпълнение на поръчките – различен в зависимост от стоката/услугата, която трябва да се изработи/извърши. Във всяка оферта, която изготвяме посочваме срока за изпълнение.

Плащане – при някои поръчки се изисква 100 % авансово плащане, т. к. поръчката може да е по Ваши размери, цветове и дизайн, и поръчаният продукт не подлежи на връщане.

Връщане на стоки – можете да върнете закупен продукт в 14 дневен срок от получаването му, ако целостта, вида и функциите му са в същото състояние. При стоки по Ваши параметри  размер, цвят, дизайн, индивидуално лого, не предлагаме опцията връщане на продукта. Връщането е възможно за налични стоки със стандартни размери и цветове.

Мостри  ако не сте поръчвали същия продукт и не сте убедени в характеристиките и цветовете в сайта за съответния продукт, може да поискате мостра. Мострите най-често се изпращат по куриер до ваш адрес или до офис на куриерската фирма. Разходите за куриерската услуга са за наша сметка в двете посоки и се задължавате да върнете мострите до посочен от нас адрес. 

Цени всички посочени цени в сайта са в лева за 1 бр. без включен 20% ДДС, който се начислява в проформата/фактурата.

Отговорност към качеството – ние сме отговорни за качеството на продуктите и услугите, които предлагаме. Доставчиците ни са сертифицирани по различни стандарти в зависимост от продуктите. Иновативни са по отношение на опазването на околната среда относно материали с цел по-нататъшното рециклиране, депониране и опаковане. Някои от стоките се произвеждат в България, други са внос от Чехия, Холандия, Австрия, Чехия, Полша, Гърция, Турция и Китай.

Доставка – извършва се с куриерска фирма или на място на адреса Ви от наш колега, в зависимост от това къде се намирате. Доставката е за сметка на клиента, освен, ако не е уговорено друго или поръчката Ви влиза в промо период на дадения продукт и/или услуга. С доставената стока или извършената услуга се счита, че тя е приета и е Ваша собственост, когато е изцяло платена.

Цел – нашите цели в продажбите и услугите са насочени към задоволяване изискванията на клиентите ни и осигуряване на удовлетвореността им. Работим на партньорска основа, с цел да се осигури най-добрата комбинация от функционалност, качество и цена.

Форсмажорни обстоятелства – Ем Ем Партнърс ЕООД не носи отговорност, ако по време на изпълнение на поръчката има непреодолими сили, като наводнения, пожари, стачки, земетресения, виелици, блокирани пътища, непредвидими аварии и други, които биха възпрепятствали крайния срок за изпълнение. При първа възможност след отминаване на бедствието поръчката Ви ще бъде доставена/изпълнена, като ще бъдете своевременно информирани за изпълнението и сроковете по имейл или телефон.

Анулиране на поръчка – поръчки могат да се анулират само с наше съгласие. Купувачът се задължава в случай, че иска да оттегли поръчката си, да плати всички произтекли до момента разходи срещу издадена от нас фактура.

Настоящите условия за продажба имат валидността на договор за покупко-продажба, респ. договор за изпълнение между Продавач и Купувач/Изпълнител и Възложител.