Кабел постелка

  • Кабел постелка постелка за кабели и жици килимче с улей за скриване на кабели
  • постелка за скриване на кабели килим за покриване на кабели жици
  • кабел постелка килимче за скриване на кабели с вграден улей в основата изтривалка
  • килим с вграден улей за скриване на кабели изтривалка с вграден улей в основата за скриване на кабели
  • изтривалка с вграден улей в основата за покриване и скриване на кабели и жици
  • cable mat скрийте кабелите килимче за кабели постелка за жици кабели

За по-голяма безопасност в офиси, магазини, производствени площи, училища, хотели, кабел килимчето ще прибере свободно стоящите кабели по пода. С негова помощ кабели, които няма как да минат по ъглите на помещението ще се скрият в специалната вдлъбнатина в основата на постелката и няма да създават опасност от спъване, изтръгване от уредите и повличането на уредите към падане.

Характеристики: усукани полиамидни влакна вплетени с топлинна обработка в основата на постелката; основа - 100% нитрилен каучук; основата не пропуска вода; височина на изтривалката - 10-11 мм.; специален улей в основата; тегло на кв. м. - 2,5 кг.; препоръчителна t˚ на пране в перална машина - 60˚С; препоръчителна t˚ на сушене - 40˚; ръчно пране - позволено; пране с прахосмукачка с воден филтър - позволено; не развиват миризма при подгизване; сертификат за горимост EN 13501-1 - трудно горими; попиващи свойства - задържа до 4 л./кв. м., вода и мръсотия, бързо изсъхване, гаранция при правилна употреба - 2 г. Предлага се и във вариант само гума. Производствени отклонения в размера: +/-3%.

Цена за размер 40х120 см. - 90.00 лв./бр. без ДДС. 

Начислява се 20% ДДС на посочените цени.

Black steel

килим с гумена основа и улей за вграждане на кабели и жици изтривалка с вграден улей в основата за скриване на жици и кабели