Вътрешни спортни настилки

  • изграждане на физкултурни салони София вътрешни спортни настилки София
  • винилови и каучукови настилки София винилови спортни настилки настилки за физкултурни салони вътрешни спортни настилки за зали за спорт
  • каучукови настилки за спорт паркет за спортни зали
  • спортни настилки спортни паркети София монтаж на спортен паркет за зала за танци
  • каучукови спортни настилки монтаж София
  • вулканизирана спортна настилка вулканизиран каучук за спортни площадки вулканизиран каучук за спортни зали
  • акрилни спортни настилки изграждане и монтаж жа спортни игрища гр. София

Изборът на вътрешна спортна настилка е важен. В зависимост от основната цел на използването им има няколко типа настилки.

Винилова спортна настилка

винилова спортна настилка вътрешна вътрешни спортни настилки за салони и спортни зали

Виниловите настилки са с отлична устойчивост на хлъзгане, което предотвратява инциденти при спортуване. Уникалната повърхност осигурява бързата промяна на посоката в движението на играещите. Основата е изградена от специална пяна, която поглъща ударите, намалява риска от физически травми и предпазва ставите и хрущялите на спортиста. Подходящи за физкултурни салони в училища и университети, йога студия, зали за спортове с инвалидни колички, зали за тенис на маса, гимнастика, танци и балет, фитнес, фехтовка, бадмингтон, баскетбол, волейбол. Цветовата гама е богата.

Спотрен паркет за зали

паркет за спортни зали спортен паркет за зали за танци паркет износоустойчив за спорт София

Спортните паркети са различни от паркетите и ламинатите за дома. Технологията им на производство е специална и отговаря на изисквания за висока натовареност, сцепление, минимизиране на риска от нараняване при падане, осигуряване на равни условия във всяка точка на залата, стабилност на размерите. Лакира се многократно и притежава отлична износоустойчивост. Монтират се върху ударопоглъщаща подложка, която омекотява и поема част от удара. Приложението им е широко. Използват се за зали за танци, фитнес зали, спортни центрове с множество видове спорт - баскетбол, волейбол, хандбал.

Каландирана каучукова настилка

каландирана каучукова спортна настилка вулканизирана каучукова спортна настилка вулканизирана каландирана настилка за спортни зали

Изработват се от натурален и синтетичен каучук, минерални добавки и оцветители. Повърхността им е изключително издръжлива на натоварвания и надрасквания. Притежават еластичност, ударопоглъщаемост, износоустойчивост, противохлъзгане и шумопоглъщане. Това ги прави идеални за фитнес зали, зали за тенис и бадмингтон, зали за различни видове гимнастика в училища, детски градини и спортни центрове, баскетбол, волейбол, както и на гари, летища, обособени инвалидни сектори в обществени сгради. Богатата цветова гама се вписва във всеки интериор.