Външни спортни настилки

  • външна спортн анастилка настилка вулканизиран каучук настилка лекоатлетическа писта
  • акрилна спортна настилка саморазливна спортна настилка
  • външни спортни настилки настилка за спортни игрища гр. София
  • външна спортна настилка монтаж на външни спортни настилки изграждане на игрище спортно външно
  • външни настилки за спорт изграждане на спортни игрища София
  • външно игрище за тенис София
  • вулканизирани настилки каучук гранули София
  • настилка за тенис външна спортна настилка за футбол София

Външните спортни настилки не се влияят от атмосферните условия. Тяхната издръжливост и безопасност за спортистите ги прави търсени за изграждане на спортни обекти и развлекателни центрове. Според предназначението им основните типове външни спортни настилки са три.

Вулканизиран каучук - двуслойна

вулканизирани спортни настилки спортна настилка каучук вулканизиран каучукови плочи вулканизирани изграждане на площадка с вулканизиран каучук на плочи София

Вулканизираните каучукови настилки са с два слоя. Горният слой е каучук, който осигурява безопасност, еластичност, устойчивост при скок и добро сцепление. Долният слой е тип вафла с геометрична конструкция деформируема в две измерения на натиска, която осигурява омекотяване и обратно предаване на енергия. Специалната структура под ъгъл в посоката на движение отговаря на биомеханиката в зависимост от вида на напрежение образувана в спортиста. Предлага се в различни дебелини и цветове. Подходящи за лекоатлетически писти и мултифункционални спортни площадки.

Саморазливна спортна настилка

каучукова саморазливна спортна настилка саморазливна настилка София

Саморазливните настилки се състоят от каучукови гранули без пясък, което ги прави по-меки и с добра ударопоглъщаемост. При полагане на саморазливна спортна настилка първият слой е грунд. Вторият е от смоли и каучукови гранули. Третият завършващ слой е акрилен. Дебелината на настилката е от 4 до 8 мм. Изисква се техническо време между полагането на различните слоеве. Цветовете може да са зелено, синьо, червено, жълто, охра. Разчертаването на терена също може да е с различен цвят износоустойчива боя. Подходящи за училищни дворове, спортни и детски площадки.

Акрилна спортна настилка

акрилни спортни настилки ακρυλικό αθλητικά δάπεδα pavimentos deportivos de acrílico акрилна спортска тротоарите sols sportifs acryliques akrilik spor zemin акрилові спортивні покриття ακρυλικό αθλητικά δάπεδα pardoseli sport acrilice

С висока износоустойчивост, омекотяване на ударите и противохлъзгащ горен слой акрилните настилки са подходящи както за големи, така и за малки терени. Поддръжката им не изисква много средства и почистващи машини. При необходимост може да се измие с вода. Разчертаването се извършва със специални износоустойчиви бои. Предлагат се в различен цвят и с различна дебелина в зависимост от вида на ползването. Една площадка може да съчетава няколко разчертавания за различни спортове. Подходящи за баскетбол, хандбал, волейбол, тенис кортове, детски площадки.