Нископрофилни алуминиеви изтривалки L 45 mm. затворен тип

  • изтривалки алуминиеви алуминиева почистваща система изтривалка без вграждане
  • алуминиева изтривалка с мокет нисък профил алуминий с вложки мокет
  • бруш актив алуминиева изтривалка с попиващи свойства полиамидни четчици за почистване на замърсявания
  • алуминиева изтривалка с гумени вложки изтривалка гума
  • алуминиева изтривалка с четки тройна четка за изчеткване на груби замърсявания
  • Нископрофилни алуминиеви изтривалки L 45 mm. алуминиева изтривалка без вграждане
  • алуминиева изтривалка гума и мокет без вграждане за вградане в пода
  • ниска изтривалка с алуминиеви профили без вграждане алуминиеви изтривалки за вграждане без вграждане върху пода

Моделът L45 е изключително подходящ за монтаж върху съществуващата настилка или за вграждане в изрязана част от ламинат или паркет, защото височината на профилите е 8 мм. Възможни са неправилни и сложни форми. Подходящ е за магазини, офиси, кафенета, детски градини, аптеки, ресторанти, зали за мероприятия, жилищни кооперации. Характеристики: затворен тип на профилите; ширина на профилите - 45 мм.; височина на профилите - 8 мм.; височина на профил с вложка - от 11 до 14 мм.; дебелина на профилите - до 1.5 мм.; тегло на кв. м. - от 9 до 11 кг. в зависимост от избора на вложки. Гаранцията на моделът L45 е 3 години. За да запазите добрият вид на вашата изтривалка е добре да я почиствате според нуждата. Почистването е лесно - с прахосмукачка или метла. След като уточним размер, вложки и цена, можем да изработим вашата изтривалка за 4-6 дни.

За поръчка ни пишете на имейл: mnpartners@abv.bg!

L45 carpet - мокет

L45 carpet алуминиева изтривалка без вграждане алуминиеви системни изтривалки с мокет и гума

Област на приложение - вътрешна - II-ра и III-та зони - фино почистване и попиване на вода. Цветове - черно, бежово, тъмно сиво. Изтривалката се изработва от алуминиеви профили с висококачествен мокет тип RIB, с отлични попиващи и почистващи свойства. Ефективно отстранява прахта и влагата във вътрешните входни области.

L45 brush active

L45 brush active  алуминиеви изтривалки с нисък профил алуминиеви изтривалки без вграждане изтривалка от алуминиеви профили с вложки

Област на приложение - вътрешна и външна - I-ва, II-ра и III-та зони - грубо, фино почистване и попиване. Цветове - кокосов, черен, тъмно сив и тъмно син. Изтривалката се изработва от алуминиеви профили с износоустойчив мокет с полиамидни монофилни влакна, които действат като хиляди малки четчици. Ефикасно отстраняват мръсотията и попиват влага, вода, киша.

L45 rubber - гума

нископрофилни алуминиеви изтривалки за поставяне върху пода алуминиеви изтривалки с гума, мокет, гума с четки алиминиеви системи без вграждане

Област на приложение - вътрешна и външна - I-ва и II-ра зони - грубо и фино почистване. Изтривалката е изградена от алуминиеви профили и вградени EPDM каучукови вложки с UV устойчивост и устойчивост на атмосферни влияния. Отстранява камъчета, пясък, дребни частици полепнали по подметките, кал и вода като се притърква подметката.

L45 brush - гума с три реда четки

L45 brush active  алуминиеви изтривалки с нисък профил алуминиеви изтривалки без вграждане изтривалка от алуминиеви профили а четки полиамид за отстраняване на мръсотия от подметките изтривалки с четки по поръчка без вграждане

Област на приложение - вътрешна и външна - I-ва и II-ра зони - грубо и фино почистване. Изтривалката е изградена от алуминиеви профили и вградени EPDM каучукови вложки с UV устойчивост и устойчивост на атмосферни влияния с три реда четки. Четките позволяват отстраняване дори на фини частици полепнали по подметките.