Рекламни матове Супра

  • бар мат подложка за барове и ресторанти подложка за маси и барове с лого и надпис рекламна подложка за ресторант рекламна подложка за маси и барове
  • външна изтривалка външни рекламни изтривалки с лого и надпис стелка с лого изображение
  • рекламни килими с надпис и картинка лого изтривалки с надпис килим с надпис стелка с лого
  • рекламни постелки с надпис подложка за проба на обувки постелки за съблекални рекламни килимчета рекламни постелки рекламни стелки с лого

Добър и практичен избор на рекламен носител за започване на рекламна стратегия. Вашите изображения, лога, надписи и съобщения към клиенти, бизнес партньори и друга аудитория върху тези постелки ще направят впечатление. С новите методи на печат е възможно на рекламните постелки да се проектират изчистени изображения и линии, лога и надписи, така че да се виждат и от разстояние.

Основата е 100% естествен латекс с обшити граници. Повърхността е 100% найлонови нишки - полиамид или велур. Могат да се перат ръчно или машинно при 30˚С и ниски обороти на центрофугата.

Стандартни размери: 45 х 45 см., 40 х 60 см., 60 х 80 см., 75 х 100 см., 80 х 120 см., 100 х 150 см. Минимално количество за поръчка: от 100 до 350 бр. в зависимост от размера.