Дизайнерска колекция

В тясно сътрудничество с италианския архитект Alessandro Mendini Forbo е произвела шест иновативни настилки, всяка налична в разноцветни панели създадени с модерната технология Акваджет. Колекцията линолеуми се състои от 3 серии, които са представени с една по-смела разцветка и една по-приглушена цветова комбинация.

Осмелете се да дадете свобода на вашата фантазия и направете уникален пода с тези цветни дизайнерски настилки! Вашите клиенти и гости ще забележат настроението носещо се от пода, а служителите ще бъдат по-весели.

Настилката е подходяща за натоварени зони, като офиси, рецепции, фоайета, кабинети, магазини, в леката промишленост, домове, коридори.

Серия Plato

 

Колоритна и забавна серията Plato се предлага в две съчетания всяко от по 8 цвята. Едното е в меки неутрални тонове, а другото в ярки. Размери: 156 х 148 см.

Plato 18001

балатуми цветни балатум линолеум за музеи архитектурни сгради

Plato 18002

колекция балатуми за музеи банки хотели коридори детски градини бутикови сгради  бутикови настилки

Серия Proust

 

С неправилни накъсани квадрати Proust ще внесе настроение в денят ви. Предлага се в два варианта съчетани с по 7 цвята. Размери: 165 х 183 см.

Proust 18021

балатум София Варна Бургас линолеум цветни квадрати дизайнерски неутрални тонове настилка земни тонове настилки барове заведения

Proust 18022

балатуми и линолеуми мармолеум за офиси кабинети барове ресторанти обществени сгради настилки

Серия Harlekino

 

Harlekino е третата серия в дизайнерската колекция. Отличава се с правите линии и ромбове, но също съчетава ярки или неутрални тонове. Размери: 86 х 90 см.

Harlekino 18011

балатум София линолеум мармолеум настилка контрастна за офиси магазини детски кубове занимални за деца

Harlekino 18012

балатум на ромбове линолеум за музеи художествени галерии старчески домове настилка подова контрастни цветове