Лайсни за стъпала с гумена вложка

  • профили за стъпала с гумена вложка лайсни за стъпало с гума монтаж на профил за стъпало
  • плоска лайсна за стъпало с гума
  • Г-образна лайсна с гума за стъпала Г-образен профил с гума за стъпала
  • лайсни за стъпала лайсни с гумена вложка профили за стълбища с гумена вложка

Алуминиевите профили с вложка от гума са идеално решение за стълбища и хлъзгав под. Захващането става през профила в пода или стъпалото с дюбели под гумата. Възможно е рязане на единия или двата края на профилите под ъгъл, в зависимост от формата на стъпалата. Изборът на цвят на гумата е черен или жълт. Гумената вложка може да се смени с нова след дълго ползване. Профилите може да се залепят и със строителен силикон, върху чиста, суха и здрава повърхност.

За цена ни пишете на: mnpartners@abv.bg, като ни подадете информация колко л. м. трябват и на какви размери трябва да бъдат нарязани лайсните!

 

Лайсна плоска

плоска лайсна с гума за стъпала черна жълта

ширина на профила - 53 мм., височина на профила - 6 мм.; дължина на профила - по размер на клиента, тегло на л. м. - 0.850 кг., гаранция - 2 г.

Г-образна лайсна М

лайсна за стъпало с гума профил за стъпало с гумена вложка лайсна за стъпало против продхлъзване с гума профил с гума

ширина на профила - 53 мм., височина на профила - 6 мм., рамо - 14 мм., дължина - по размер на клиента, тегло на л. м. - 1.200 кг., гаранция - 2 г.

Г-образна лайсна S

профили за стъпала с гума алуминиева лайсна за стълбище с гумена вложка

ширина на профила - 47 мм., височина на профила - 6 мм., рамо - 14 мм., дължина - по размер на клиента, тегло на л. м. - 1.000 кг., гаранция - 2 г.