Дезинфекционна вана

  • Дезинфекционна вана гумена подложка за дезинфекция на подметките обувките дезинфекция на обувките в производствени предприятия
  • дезинфекционна вана за промишлени предприятия гумена вана за дезинфекционен разтвор
  • гумена вана за дезинфекция на подметките дезинфекционна вана за разтвор изтривалка за дезинфекция постелка за дезинфекция
  • вана за дезинфекция гумена поставка за дезинфекционен разтвор за дезинфекция на подметки

Дезинфекционната вана предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми. С помощта на ваната се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителни продукти, ферми за разплод, по време на епидемии в болници, детски градини, занимални, училища, в институции с изследователска дейност и други обществени сгради. Във ваната се налива дезинфекционен разтвор според нуждите. Тя е устойчива на всички хигиенни и дезинфекционни препарати на пазара. Спазвайте начина на употреба и смяна с нов разтвор на етикета на съответният препарат!

Характеристики: 100% нитрилна гума устойчива на препарати; достатъчно голям размер стоящ устойчиво на пода. Гаранция - 2 г.

Начислява се 20% ДДС на посочените цени.

В разстоянието между ваната и входа може да се постави изтривалка от тип меланж за попиване на влагата от подметките, която може да се пере в машина до 60˚С или ръчно. Не развива миризма при подгизване.

За поръчка ни пишете на имейл mnpartners@abv.bg

Размер 98 х 81 см., височина - 47 мм. - 205.00 лв./бр. без ДДС. Тегло - 13.00 кг.

 

Размер 61 х 81 см., височина - 19 мм. - 120.00 лв./бр. без ДДС. Тегло - 6.00 кг.