Общи условия за ползване на сайта

Информация за потребителя и условия за ползване на сайта

Този сайт www.mnpartners.bg е собственост на Ем Ен Партнърс ЕООД, дружество регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление в гр. Бургас. Работим на територията на цялата страна.

Осъществявайки достъп и използвайки уеб сайта вие приемате, без ограничения и безусловно тези Условия за ползване.

Цел на сайта

Като потребител на сайта Вие имате право да разглеждате цялата му информация, която е обект на Ваши нужди, независимо дали от това ще произтече покупка. Сайтът ни предоставя на потребителите си информация за предлаганите от нас продукти и услуги. За допълнителна информация ни пишете!

Интелектуална собственост, търговски марки и друг вид съдържание в уебсайта

Ние и партньорите ни запазваме всички права върху запазените марки. Всички текстове и изображения в сайта са собственост на Ем Ен Партнърс ЕООД, нашите партньори и доставчици, и трети лица. Всяко съдържание, представляващо търговска или друга марка или лого, също е регистрирана или нерегистрирана запазена търговска марка. Забранява се използването от ваша страна на каквото и да е съдържание от сайта по начин, различен от предвидения в тези Условия за ползване. Забранява се да: копирате материали от сайта, публикувате съдържанието или част от него, продавате информация, прехвърляте или използвате по друг начин съдържанието на сайта. Всяка употреба на съдържанието в друг сайт или интернет среда е забранена за каквито и да е било цели без предварително писмено разрешение от Ем Ен Партнърс ЕООД.

Вие приемате да не осъществявате достъп до този сайт чрез каквито и да било други средства, освен чрез официалния интерфейс предоставен за целите на достъпа до сайта. Всякакъв друг достъп ще се разглежда като злонамерено хакерско проникване, заплаха или опасност, и ще бъдат предприети мерки с цялата сила на закона, с помощта на специалистите в тази област.

Снимки на изпълнени поръчки

Публикуваме снимки на поръчани от Вас и изработени от нас или нашите Доставчици продукти/услуги в секция Проекти. При нежелание да публикуваме снимки е задължително да ни уведомите. На повечето продукти в долния десен ъгъл се поставя www.mnpartners.bg.

Използване на технически данни

Системата за мониторинг на сайта наблюдава кои негови сeкции се посещават и колко време продължават тези посещения. Това не са лични данни и не могат да послужат за идентификация на потребителите. Данните са статистически. Фразите, въведени от потребителите във формулярите за търсене също се наблюдават в обобщен вид, непозволяващ да бъдат свързани с конкретни потребители.

Лични данни и обработката им

Ние не изискваме Ваши лични данни. Вие доброволно може да ни изпратите данни, като имейл, телефонен номер, име, които може да са необходими, за да отговорим на запитването Ви. При осъществяване на покупка са ни необходими данни, за да издадем фактура. Данните са задължителните по закон.

Ако прецените след осъществената покупка може да изискате от нас да изтрием имейла и телефонния Ви номер, но данните предоставени за издадената фактура остават в архива ни.

След изтриване на телефонния номер и имейла Ви няма да можем да Ви изпратим информация, която Ви е интересувала, ако не ни пишете отново.

Ем Ен Партнърс ЕООД никога не предоставя данни на трети лица, освен, ако има възникнало правно основание и закона го изискава от нас.

 

Ем Ен Партнърс ЕООД не носи отговорност за информацията съдържаща се в web сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

Ем Ен Партнърс ЕООД си запазва правото да променя и редактира Общите условия, както и съдържанието на сайта и не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на настоящите общи условия.

За всички неуредени в тези условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство.